Lähdettiin Nopsan kanssa testaamaan osaamistamme Voi-tokossa, ja meni paremmin kuin HYVIN=). Liike järjestys oli mielenkiintoinen kun ensin tehtiin paikkamakuu, ja sen jälkeen liikkeet jaettiin kahteen osaan. Eka osassa tehtiin: ruutu,kaukot,hyppynouto ja istuminen, sitten tauolle. Toisessa osiossa järjestys: luoksetulo, tunnari,metalli ja lopuksi seuraaminen. Tuomarina oli Riikka Pulliainen, todella kiva ja kannustava. Tässäpä pisteet osasuorituksista:
 
Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen taluttimetta: 9 (koira oli hyvässä paikassa, ja muutenkin seuras hienosti, mutta ohjaaja käveli oudosti)
Istuminen seuraamisen yhteydessä: 8 (ohaajan voimakas vartaloapu vähensi -2p)
Luoksetulo: 7 1/2 (Teki täydellisen luoksetulon pysähdyksineen, mutta siinä vaiheessa kun piti pyytää koira sivulle niin minä "vahingossa"sanoin uudellen "tule",koira&ohj meni hämilleen ja jouduin tietty sivulle käskyn antamaan uudelleen niin lisäkäskystä -2pistettä pois).
Ruutuun meno ja sieltä luoksetulo: 8 (Jäi hiukka vajaaksi ruutuun meno niin annoin uuden ruutu käskyn, lisäkäskystä -2p)
Noutaminen esteen yli hypäten: 7 (Hyppy ja nouto hyvin, mutta ei irrottanut ekalla käskyllä kun älykääpiö ohjaaja antoi väärän irrotuskäskyn, ja sivulle tulo hieman vajaa)
Metalliesineen noutaminen: 10
Tunnistusnouto: 9 (Nouto täydellinen, ja taas ohjaaja antoi oudon käskyn, ja Nopsa hypähti taaksepäin luovutuksen jälkeen)
Kauko-ohjaus: 10
Kokonaisvaikutus: 10
 
Loppu pisteet: 282 ja KP sija 1/7 (Maksimipisteet olisi 320)
 
Olin todella tyytyväinen Nopsan suoritukseen, pimeä halli ja häiriöt ei haitanneet. Omaan ohjaukseen taas en ole yhtään tyytyväinen, olisi saatu HUIPPU pisteet jos en olisi mokaillut niin paljon.